Over IT Multimedia BV

IT Multimedia een toonaangevende partij in Nederland die volledig gespecialiseerd is in het verkopen van verschillende soorten licenties. Betaalbare Licenties BV is een van de grote leverancier van softwarelicenties. Onze ervaring en grote hoeveelheden inkoop zorgen ervoor dat u altijd de beste prijs betaald. BetaalbareLicenties.nl BV verzamelt de nieuwste informatie en ontwikkelingen over software voor u, zodat wij u op de hoogte houden van de nieuwste ontwikkelingen en innovaties op het gebied van software. Wij bieden producten zoals besturingssystemen, Officepakketten, kantoorsoftware en beveiligingssoftware.

De klant staat centraal bij ITMultimedia.nl BV. Door onze klanten de zekerheid te bieden van een goed werkende code bieden we hen de mogelijkheid om het maximale uit hun aankoop te halen. U ontvangt binnen 5 minuten via de mail, de softwarelicenties die u hebt besteld. Er wordt bij elk gekocht product automatisch een handleiding naar het e-mailadres gestuurd om zo extra ondersteuning te bieden voor het installeren van het programma en het invoeren van de licenties. Wij streven naar perfectie en daarom leveren wij alleen 100% legitieme producten. Onze producten zijn niet alleen 100% legaal, maar worden ook nog eens supersnel geleverd. Daarnaast hanteren wij een 100% tevredenheids- en laagste prijsgarantie, daarmee willen we laten zien dat de klant centraal staat bij ons.

IT Multimedia BV wil het maximale uit de producten te halen.
Hierom hebben wij het voor onze klanten zo eenvoudig mogelijk gemaakt,  zo kun je bij ons gemakkelijk en snel de gewenste producten bestellen. Onze specialisten houden al onze handleiding up-to-date en werken deze dagelijks bij met tips om het installeren voor u nog eenvoudiger te maken zodat klanten snel aan de slag te kunnen gaan met hun werk en met wat belangrijk is. Electronic Software Delivery biedt u de fulfilmentmogelijkheden die u nodig hebt:
Grotere operationele efficiëntie met lagere ondersteuningskosten van fysieke distributiekosten.

Alle onze producten zijn ESD, ESD staat voor Electronic Software Distribution oftewel downloadable software.

Levertijd: Doen we niet aan!
Al binnen enkele minuten gebruik maken van bestelde software? Electronic Software Distribution bij Itmultimedia.nl maakt dat mogelijk! Met ESD krijg je exact dezelfde kwaliteit software als bij software op een CD-rom of DVD. Het enige verschil is dat je niet hoeft te wachten totdat je een pakket ontvangt. Je kunt de software na aanschaf direct downloaden in jouw persoonlijke account op Betaalbarelicenties.nl en vervolgens meteen gebruiken.

Garantie op installatie en activatie.
Wij bieden installatie-garantie op alle particuliere antivirus- en internet-security producten. Middels onze instructie helpen we met de procedure voor installeren en activeren. Daarbij is onze klantenservice technisch geschoold en daarmee in staat om complexe problemen op te lossen.

Main Menu