IT Multimedia B.V. is de grootste IT-reseller van Nederland en adviseert merkonafhankelijk over concrete IT-oplossingen. Of het nu gaat om een overheidsinstelling of een zelfstandige. Wij hebben voor elke organisatie een passende IT- oplossing. IT Multimedia B.V. ondersteunt u onder andere met consultancy, e-commerce-oplossingen en dienstverlening rondom beheer, beveiliging en logistiek van IT-hardware. Uw centrale aanspreekpunt staat altijd voor u klaar.

Klanten beoordelen ons met een 8,5

Contact met de klantenservice 8.7
Duidelijkheid in geval van vragen 8.7
Advies 8.6

IT Multimedia wil het maximale uit de producten te halen.
Hierom hebben wij het voor onze klanten zo eenvoudig mogelijk gemaakt,  zo kun je bij ons gemakkelijk en snel de gewenste producten bestellen. Onze specialisten houden al onze handleiding up-to-date en werken deze dagelijks bij met tips om het installeren voor u nog eenvoudiger te maken zodat klanten snel aan de slag te kunnen gaan met hun werk.

Ons platform

Continu werkt het IT Multimedia development team aan het verbeteren van het platform, aan zowel voor- als achterkant. Innovatie is niet voor niets een van onze kernwaarden. Met het eigen development team kan snel worden geschakeld en worden verbeteringen direct doorgevoerd.

Ook aan de verbreding en verdieping van het aanbod op het platform wordt continu gewerkt. Dit maakt het IT Multimedia-platform tot het meest complete distributieplatform voor software en hardware.

IT Multimedia B.V. is digitaal geboren. Een organisatie ontstaan in de digitale tijd, met een online visie. Dit maakt dat IT Multimedia B.V. en zijn distributieplatform gemaakt zijn om snel te kunnen schakelen.

Waarom IT-oplossingen van IT Multimedia?

Overal werken
Je hebt overal toegang tot je werkomgeving. Zelfs via mobiel en tablet.

Flexibel
Met ons platform kun jij je richten op de toekomst zonder langdurige contracten aan moet gaan.

Veilig
Moderne beveiliging moet consistent, flexibel en overal moeten functioneren, waar jij ook bent.

Persoonlijk contact
Onze medewerkers staan voor je klaar! via de chat, via telefoon of e-mail.

Advies op maat
Onze medewerkers kijken altijd naar jouw specifieke situatie en geven je een vrijblijvend, persoonlijk advies.

IT Multimedia BV
Een organisatie ontstaan in de digitale tijd, met een online visie.

It Multimedia B.V. is een toonaangevende partij die volledig gespecialiseerd is in het verkopen van verschillende soorten software licenties.
Wij hanteren een tevredenheid en laagste prijsgarantie, daarmee willen we laten zien dat de klant centraal staat bij ons. Daarnaast streven wij naar perfectie en daarom leveren wij alleen legitieme producten.
Onze producten zijn niet alleen 100% legitiem, maar worden ook nog eens snel digitaal geleverd.
Onze ervaring en grote hoeveelheden inkoop zorgen ervoor dat u altijd de beste prijs betaald. ItMultimedia.nl B.V. verzamelt de nieuwste informatie en ontwikkelingen over software voor u, zodat wij u op de hoogte houden van de nieuwste ontwikkelingen en innovaties op het gebied van software. Wij bieden producten zoals beveiligingssoftware, Office-pakketten, besturingssystemen en multimedia-software.
De klant staat centraal bij ITmultimedia.nl B.V. Door onze klanten de zekerheid te bieden van een goed werkende code bieden we hen de mogelijkheid om het maximale uit hun aankoop te halen. U ontvangt binnen 5 minuten via de mail, de softwarelicenties die u hebt besteld. Er wordt bij elk gekocht product automatisch een handleiding naar het e-mailadres gestuurd om zo extra ondersteuning te bieden voor het installeren van het programma en het invoeren van de licenties. Wij streven naar perfectie en daarom leveren wij alleen 100% legitieme producten. Onze producten zijn niet alleen 100% legaal, maar worden ook nog eens supersnel geleverd. Daarnaast hanteren wij een 100% tevredenheids- en laagste prijsgarantie, daarmee willen we laten zien dat de klant centraal staat bij ons.
ItMultimedia.nl B.V. werkt elke dag hard om ervoor te zorgen dat we u de beste software-oplossingen bieden

Main Menu