Betaalmogelijkheden

Op welke manieren kan ik betalen?

Online betaal je met iDEAL, creditcard (we accepteren Visa of Mastercard), in 3 termijnen, Apple Pay, , cadeaukaarten van DE cadeaukaart of een handmatige overboeking.

Hoe werkt gespreid betalen?

  • Betaal achteraf (tot en met 30 dagen later)
  • Betaal in 3 keer met 0% rente, geen BKR-registratie

Heeft IT Multimedia een veilige betaalomgeving

Ja, zoals je ook mag verwachten, dat hebben we zeker. Voor onze hele website hanteren we een beveiligde internetomgeving, zodat anderen niet de kans krijgen om stiekem mee te kijken. Al je gegevens en dus ook je betaalgegevens worden versleuteld verstuurd via een zogenoemde SSL-verbinding. Je herkent deze verbinding aan het slotje in adresbalk van je browser.

Levertijden

Op de productpagina kun je verschillende levertijden tegenkomen. Op alle consumentensoftware zul je zien dat op de productpagina vermeld staat: Direct geleverd per mail.
*Zie je een andere levertijd staan, dan heb je te maken met een product met levertijd omdat de fabrikant niet in staat is om automatische inkoop door ons mogelijk te maken.

  • Beschikbaar binnen 24-48 uur – Wij kopen de licentie voor je in zodra jij ons betaald hebt. De fabrikant beloofd ons te leveren binnen 24-48 uur en maken hem voor je beschikbaar via uw account.

Main Menu